Recenzije o Keto Eat&Fit

 • Nikolina
  Prije sam imao 118 kilograma i više nisam vjerovao da se mogu nositi s gojaznošću. Doktor mi je propisao keto dijetu, uz uzimanje keto eat & fit kapsula. Nikad ne bih vjerovao da mršavljenje može biti tako lako. U prvih mjesec dana već sam smršavio 21 kilogram i neću se tu zaustaviti!
  Keto Eat&Fit
 • Mario
  S godinama se počeo jako oporavljati. Supruga me pokušala staviti na dijetu, ali dugo nisam mogao to podnijeti, stalno sam razmišljao o hrani, želio sam meso. Naučio sam o keto dijeti s kojom morate jesti meso i masnu hranu i odlučio sam je probati. Zajedno s njom počeo sam da koristim keto eat & fit kapsule. Kao rezultat - jedem meso, ali kilogrami odlaze! I bez gladi!
  Keto Eat&Fit
 • Marina
  Prethodno sam pokušavao sjediti na keto dijeti, ali nisam mogao ponovo ući u ketozu, 3-4. Dana pojavile su se jake glavobolje i slomio sam se. Prijateljica mi je savjetovala da uz dijetu uzimam kapsule Keto Eat & Fit. s njima sam već drugog dana osjetio val energije! U prvoj sedmici sam smršavio skoro 5 kg!
  Keto Eat&Fit
 • Ana
  Redovno koristim kapsule Keto Eat & Fit kada idem na keto dijetu. Za mjesec dana upotrebe uspijem izgubiti 10-15 kilograma, dok ne osjećam glad i ne vježbam u teretani.
  Keto Eat&Fit
 • Dino
  Keto Eat & Fit kapsule vrlo je jednostavno uzeti, a zajedno sa posebnom prehranom daju vrlo brz učinak. Lično sam uspio izgubiti 14 kilograma za samo mjesec dana.
  Keto Eat&Fit
Ocjena korisnika Keto Eat&Fit
4.9
30